Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Mustad sinepiseemned
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)