Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana,(geelistav aine E406). Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides. Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
silica geel 20tk
Gellankummi (E418)
Pakesendaja E407 (karrageen)
Pulberdatud kuivatatud munavalge – makroonidele, kreemidele jm.
Sosa Gelespessa on lihtne kasutada paksendajana.
Liiva-, biskviit-, mure- ja pärmitaigna valmistamiseks.
Munavalgesegu abiainetega besee, makroonide, kreemide jmt. valmistamiseks.
Paksendaja: karrageen (E407)
Kaltsiumhüdroksiid (E526) ja kaltsiumoksiid (E529).
Mineraalaine söödavate, kivisid meenutavate toiduskulpuuride valmistamiseks.
Ehk C vitamiin – säilitaja, hapuka maitse andja, puuviljade pruunistumise vastu.
Happeliste vedelike (marjapüreede ja mahlade) zeleerija ja paksendaja.
Äädikapulber sushi riisile
Suhkruvaba magustaja, mis hoiab tooteid värskema ning krõbedamana (talub hästi niiskust).