Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vahtude, jäätiste, kokteilide valmistamiseks.
Emulgaator E322 (SOJAletsitiin)
100% orgaaniline kookos. Ilma lisatud maitseteta, säilitusaineteta.
Zeleeriv aine
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana (geelistav aine E406). Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides. Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana, (geelistav aine E406). Želatiiniasendaja kondiitritoodetes, maiustustes ja dessertides. Agar-agari lahus tuleb kõigepealt keema ajada, želee on kasutusvalmis jahtununa. Doseering: 5-40 g/kg
Agar agar on punastest vetikatest ekstraheeritud looduslik taimne tarretusaine, mida kasutatakse želatiini asendajana,(geelistav aine E406).
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Sosa Textura Glicemul (Mono-di glycerine/ E 471) (39497) Emulgaator E471 pulbrina.
silica geel 20tk
Gellankummi (E418)
Sosa karrageenipulber (Kappa kummi) 600g Paksendaja E407 (karrageen)
Pulberdatud kuivatatud munavalge – makroonidele, kreemidele jm
Koostisosad: maltodekstriin, ksantaankummi (E415)
Taimne tarrendaja.
Liiva-, biskviit-, mure- ja pärmitaigna valmistamiseks.
Munavalgesegu abiainetega besee, makroonide, kreemide jmt. valmistamiseks.