Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30 € ostust.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Fermenteeritud Koreapärane tšillipasta, gluteenivaba
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Basiiliku seemneid ehk Tukmaria
Koostisosad: tšillipulber 55%, Anshoovis, sool, NISUjahu, suhkru, šalottsibul, taimeõli, küüslauk, roheline sibul, valge pipar, must pipar, dinaatrium5-inosinaat, dinaatrium-5-guanilaat.
Koostis: Sool 82,1%, E102 tartrasiin, 17%, E133 0,9% toiduvärv.
Koostis: Vürtsid (apelsinikoor, pipar, sibul, kadakamarjad, piment, nelk, aniis, sidrunikoor, kaneel), toor-roosuhkur, ürdid (loorberilehed, rosmariin).
Sobib hästi dipikastmetesse, hautatud või praetud roogadele, salatisse.
Ingredients: Iodized Salt (Salt, Potassium Iodate) (40%), Shrimp Powder (15%), Chili, Garlic, Flavour Enhancer: Monosodium L- Glutamate (E621), Sugar.
Kasutatakse värskete puuviljade, köögiviljade, keedetud ja aurutatud köögiviljade kastmiseks ning prae-, hautiste ja suppide maitsestamiseks
Tay Ninh Chili Salt on üks meie esimestest ja juhtivatest toodetest. See on troopiliste puuviljade jaoks asendamatu dipikaste. Selle konkreetsed kujundid on rohkem esile tõstetud kui teised. Lisaks sobib see taimetoitlastele.
Koostisained Vürtsid (apteegitill, küüslauk, kurkum, ingver, köömned, paprika, tšilli, lambaläätse seemned, maitseained), meresool, toor-roosuhkur, rapsiõli, ürdid. Hoida jahedas (alla + 25 °C), kuivas ja otsese päikesevalguse eest kaitstult. Toitumisalane tabel (34267) 100g / 100ml kohta Kütteväärtus 1125 kJ / 268 kcal rasv 6,6 g küllastunud rasvhapped 0,7 g süsivesikud 42 g millest suhkrud 34 g valk 7,4 g sool 31 g
Karamelliseeriv roosuhkur kombineerituna esiletõstetud elementidega, nagu kakaooad ja punase veini pulber, seovad toiduvalmistamise ajal ning lisavad lihale ainulaadse ja maitseka kooriku.
Rubid sobivad: – Suitsutamiseks – Kaudne grillimine (palliga grillimine, maetud auk) – Pikaajaline küpsetamine ahjus – Madala temperatuuriga küpsetamine kombineeritud auruti/konvektoris – Kuum suitsetamine – Marinaadide valmistamine – Grillitud lühiprae maitsestamine
Koostisained Vürtsid (koriander, apteegitill, sidrunhein, sibul, aniis, tšilli, ingver, suitsupaprika, suitsutatud jalapeno, kardemon, muskaatpähkel, salvei, piment, vürtsid), meresool, toor-roosuhkur, dekstroos, hapendaja: sidrunhape, looduslik maitseaine. Täiteaste võib olenevalt saagist erineda. Hoida jahedas, kuivas ja valguse eest kaitstult temperatuuril kuni +25°C.
Koostis: Vürtsid (sibul, pipar, köömned, kadakamarjad, piment, vürtsid) roosuhkur, maitsetaimed (loorberilehed).
Apteegitilli seemned
Roheline toiduvärv, pulber