Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Cayenne pipar – vürtsikas punane pipar, mis lisab toitudele tulist maitset (sama teravusaste Tabasco pipraga).
Mehhiko ja Aasia toidud, salsad, tsatnid, salatid, liha, kana, kala, supid, kastmed.
Teravad tšillikaunad roogade vürtsitamiseks.
Eriti terav mehhikopärane vürtsisegu paljudele erinevatele roogadele.
Maitseainesegu liha, kana, hakkliha, mehhikopäraste toitude (burrito, taco, nacho) maitsestamiseks.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Panang karripasta loomalihale
Maitsesegu kalale, lihale, linnulihale ja juurviljale.
Korea punase pipra tšilli niidid on 2.5-3.5 cm pikad ja punakaspruunid kuivatamisel.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Mahedamaitseline ning populaarne piprasort, purustatud ja kuivatatud.
Mahedamapoolsema maitsega segu tšillist ja ürtidest.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Tuline karripulber
Mahedamaitseline karripulber
Vürtsikas ja hapukas maitseainesegu