Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vietnamist pärit tapiokiriisinuudlid
Punased kidney oad
Pakorad on üldiselt populaarsed India suupisted, mis on valmistatud taignaga kaetud köögiviljadest, mis on praetud ja kastetud taignasse ning praetud taimeõlis.
Need eriti pikad terad küpsevad iga kord eraldi kohevate teradena ja sobivad ideaalselt ühepajatoiduks, nagu biryani ja boulod. Gluteenivaba toode.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Kõrge kiudaine- ja valgusisaldusega tervislik lisand toiduvalmistamisel.
Ideaalne pudru valmistamiseks, hommikusöögiks piima, mahla või kohupiimaga või leiva, saiade, küpsiste, teraviljabatoonide jms küpsetamiseks.
Koostis: eelküpsetatud kollase maisi jahu. Võib sisaldada soja. Harina PAN-i kasutatakse “masa de arepa” nime all tuntud maisijahu taigna valmistamiseks, mida kasutatakse Venezuela ja Colombia roogades, nagu arepas, hallacas või bollos. Sobib gluteeni- ja pähklivaba dieedi jaoks.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.