Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Poolitatud kikerherned.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
3-värviline kuskuss
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Kasuta piima / koore asemel
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Soba Jaapani nuudlid.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu