Kirjeldus
Valmistamine:
Aseta nuudlid 600ml keevasse vette 3 ja pooleks minutiks. Vala enamus vesi ära, jäta potti ca 7 spl vett, lisa kastme pakk ja sega madalal kuumusel ca 30 sek. Keera kuumus maha, lisa helbed ja sega.
Serveerimisel soovitav lisada veel sibulat, šalottsibulat, küüslauku, tšillipulbrit.
Koostisosad: nuudlid – NISUjahu, punane tšilli, sool. maitsesegu- vesi, suhkur, taimeõli, sool, MSG, E631, E627, fruktoossiirup, šalottsibul, punane tšilli, AUSTRIkaste, pärmiekstrakt, paksendaja, küüslaugupulber, karripulber, laimilehed, sidrunhape tšillimaitse – tšillipulber, šalot, sool, suhkur, E620, E631, E627, taimeõli, küüslaugupulber, sibulapulber, pärmiekstrakt
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1529kJ/362kcal
Rasv 8,5g
millest küllastunud rasvhapped 3,7g
Süsivesikud 60,9g
millest suhkur 12,4g
Valk 10,6g
Sool 5,9g