Kasutatakse india köögis magustoitude maitsestamiseks.
Roosivesi – india köögis magustoitude maitsestamiseks
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Magustoitudele, kastmetele, jäätistele, kreemidele jpm.
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Intensiivse suitsumaitsega vedel vürts.
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Rikkalik, ehtsatest vanilliseemnetest tulvil pasta.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Koostisosad: suhkur, vesi, glükoos, naturaalsed värvained: karmiin (E120), peedi ekstrakt (E162), paprika ekstrakt (E160c), paksendaja: karrageen (E407), säilitusaine: kaaliumsorbaat (E202), roosi eeterlik õli. Kulunorm: 30-50g / 1kg kohta. Võib sisaldada PIIMA ja PIIMAtoodete jääke. Säilitada peale avamist temperatuuril 2-6 C. Toodetud Euroopas.
Eriti kvaliteetne vanilliekstrakt.