Kirjeldus
Indoneesiapärane vürtsisegu Nasi Goreng, mis toob praetud riisile maitsva kombinatsiooni tamarindist, kuivatatud krevettidest ja tšillist.
Ei ole lisatud MSG-d, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.
Valmistamine (4 portsjonit):
Vaja läheb:
1 pakk Indoneesia Nasi Goreng Vürtsipasta – 2-3 spl kookosõli – 250 g kooritud krevette – 150 g munanuudleid –
2 tomatit, lõigatud sektoriteks – 2 muna – 600g keedetud riisi – Garneeringuks, tükeldatud koriander, õhukeselt viilutatud punane tšilli või praetud muna
Valmistamine:
1. Kuumutage õli wokkpannil või tavalisel pannil keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisage krevetid ja segage 2-3 minutit.
2. Lükake krevetid ühele küljele. Lisage muna ja küpsetage 1 minut. Lisage riis ja vürtsipasta. Prae segades 3 minutit.
3. Lisage tomatid ja segage. Garneeri
Krevettide asemel võib kasutada veiseliha, lambaliha või kana
Koostisosad: Tomatipasta, šalottsibulad, SOJAõli, sool, SOJAkaste (vesi, suhkur, SOJAuba, sool, NISUjahu), tamarind (4%), küüslauk, kuivatatud KREVETID (4%), suhkur, punane tšilli (4%), KREVETIpasta (KREVETID, sool).
Hoida otsese päikesevalguse eest ja hoida jahedas, kuivas kohas. Pärast avamist kasutage kohe.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 795KJ/190kcal
Rasv 11g
millest küllastunud rasvhapped 1,8g
Süsivesikud 16g
millest suhkur 8,3g
Kiudaineid 5,3g
Valk 5,3g
Sool 10,4g