Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Panang karripasta loomalihale
Punane karripasta (4 portsjonit)
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Mahedamaitseline karripulber
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Roheline toiduvärv, pulber
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Taimne tarrendaja.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Vürtsisegu kikerhernestele.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.