Kirjeldus
Nam on üks vanimaid Taist pärit liha kääritamise tehnoloogiaid. Nami valmistamiseks segatakse kamaraga seahakkliha tšillipipra ja Lobo Nam Powder maitseaineseguga. Segu pakitakse banaanilehtedesse või kilekottidesse vorsti kujul. 24 tunni jooksul on teie nam valmis ja seda saab serveerida suupistena ingveri, maapähklite või hakitud köögiviljadega.
Koostisosad: happesuse regulaator: E575, glükoos, dekstroos, sool, emulgaatorid: E451, E452, maitsetugevdaja: E621, antioksüdandid: E316, E327, säilitusaine: E250, vürtsid.
Energia 485 kJ / 116 kcal
Rasv 0g
millest küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 27 g
millest suhkur 27 g
Kiudained 0,03 g
Valgud 2 g
Sool 17,1 g