Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Roheline toiduvärv, pulber
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Kvaliteetsed safraniniidid.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Taimne tarrendaja.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale