Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Kvaliteetsed safraniniidid.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Taimne tarrendaja.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale