Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Tarrendaine / paksendaja
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Taimne tarrendaja.
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.