Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Mustad sinepiseemned
Taimne tarrendaja.