Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Mustad sinepiseemned
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Kvaliteetsed safraniniidid.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)