Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Küüslaugupulber
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Jahvatatud koriander
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Tuline karripulber
Mahedamaitseline karripulber
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Panang karripasta loomalihale
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Taimne tarrendaja.
Tarrendaine / paksendaja