Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 30€ ostust.
Crazy Bastard sarja mõnusalt terav ja eksootiline kaste, mis meenutab Jamaica Jerk kastet ning tänu oma piprasele ja soolakale maitsebuketile sobib ideaalselt kaaslaseks erinevatele riisiroogadele. Scotch Bonnet on maailma kõige kangema tšillipipra…
Parajalt kuum, seksikalt suitsune ja puuviljaselt magus kaste jääb nii meelele kui keelele veel kauaks peale esmakohtumist. Meenutab mehhiklaste „Al Pastor“ stiilis barbeque kastet, mis sobib ideaalselt grillitud sealiha ja kana kõrvale….
Puuviljane, kuid tuline kaste on Crazy Bastardi originaalkaste, mille heas tasakaalus maitsebukett sobitub peaaegu kõigega. Koostisosad: paprika, tomatillod (22%), sibul, Habanero tšilli (20%), valge veiniäädikas, õunad, laim, küüslauk, oliiviõli, meresool…
Crazy Bastardi kaste Ghost pepper tšilli ja mangoga. Küpsed mangod annavad kastmele puuviljase ja magusa noodi, mida tasakaalustavad köömned ühes India Ghost tšilliga, muutes kastme parajalt intensiivseks ja vürtsikaks. Sobib…
Pigem aeglase põlemisega Crazy Bastard sarja kaste, mis saab alguse kergest tsitruse aroomist ja maitsest, kuid eskaleerub korralikuks tulekahjuks, mis tuleb kustutada klaasi veega. Koostisosad: paprika, õun, sibul, valge veiniäädikas,…
Mõnusalt magusad mustikad ühes tšilli aroomiga peidavad kastme tõelist palet, milleks on tekitada tunne, nagu Su keelt tätoveeritakse! Carolina Reaper on teadaolevalt kõige kangem tšillipipar maailmas! Scoville skaalal on tema…
Vaieldamatult kõige vürtsikam kaste Crazy Bastard kastmete valikus! Fermenteeritud Carolina Reaper tšillipipar ühes Creole vürtside ja sinepiga garanteerib tõeliselt ekstreemse maitse- ja vürtsielamuse. Carolina Reaper on teadaolevalt kõige kangem tšillipipar…
Maitseaine segu riisiroa pilafi maitsestamiseks. Koostisosad: paprika, punane pipar, safran, barbariss, vürtsköömen, koriander….
Toiduvalmistamisel kasutada värskete tomatite asemel.
Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne lisand pastale, looma- ja kanalihale, pitsale, risotole, juustule. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, punane palsamiäädikas 25% (punane veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjavirre), modifitseeritud tärklis, trühvli lõhna- ja maitseaine….
Ideaalne salatisse, riisile, lihale, munaroogadele, pitsale, juustule. Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne hapukas-magus lisand salatisse, riisile, lihale, munaroogadele, pitsale, juustule. Tšilli lisab sinu roogadesse vürtsi. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, punane…
Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne lisand salatisse, grillitud sealihale, hautatud lihale, juustudele, jogurtile, jäätisele. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, punane palsamiäädikas 25% (punane veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjavirre), modifitseeritud tärklis, mustika lõhna- ja…
Leonardi Crema di Balsamico Glaze (palsamiäädika kreem) on ideaalne lisand suppidele, segasalatitele, võileibadele, salaamile, singile, kalale, röstitud ja grillitud lihale, pitsale, juustule, puuviljadele, jäätisele ja pannkookidele. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, Modena…
Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne hapukas-magus lisand valgele lihale, röstitud toidule, juustudele, jogurtile, puuviljasalatile, magustoitudele, jäätisele, aperitiividele jmp. Granaatõuna kerge hapukus on just see, mis tasakaalustab sinu…
Leonardi Balsamico Bianco (valge palsamiäädika) valmistamiseks kasutakse valgeid viinamarju, käärimine ja küpsemine toimub tammevaadis. Selle õrn kuldkollane värv ei muuda toidu loomulikku värvi, vaid lisab maheda ja puuviljase maitsenüansi. Ideaalne…
Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne hapukas-magus lisand juustudele, jogurtile, jäätisele, juustukoogile, värsketele puuviljadele ja pannkookidele. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, punane palsamiäädikas (punane veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjavirre), modifitseeritud tärklis, maasika lõhna- ja…
Kuivatatud ja purustatud münt. Kasutamine: mündikaste, lamba- ja ulukiliharoad, lihapallid, tomatikaste, porgandi- ja oatoidud, küpsetatud tomatid, jogurtikastmed….
Jalapono on pipardest üks mahedaim, ent üks enimtuntuim. Jalapeno teravus jääb Scoville skaalal vahemikku 2500-8000 ühikut (Habanero näiteks kuni 350 000)….
Magusa-suitsuse maitsega kvaliteetne ja populaarne Ungari paprikapulber. Traditsiooniliselt kasutati suitsutatud paprikat chorizo vorsti ning paella maitsestamiseks. Suitsupaprika sobib hästi guljaši, linnuliha, köögivilja ja kalatoitude või marinaadide, dipikastmete jmt maitsestamiseks. …