Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Alginaadi reaktsiooni võimaldav koostisaine (sfäärilisuse saavutamiseks, molekulaarköögi aluseks). Optimaalseks kasutamiseks segage kloriid mineraalveega, et vannitada alginaadiga valmistatud preparaati. Võib kasutada igat tüüpi vesivedelikega, see ei ole kuumakindel ja ei ole…
Kinoa on väike toitev ja krõmpsuv seeme, mis on leidnud tee Euroopa toidulauale ja kiiresti üsna populaarseks toiduaineks saanud. <br> Kinoa e. Tšiili hanemalts sobib erinevate salatite valmistamiseks, seda võib…
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga. Sobib küpsetiste, kuskussi maitsestamiseks, ka kreemides, vahtudes, jäätistes, keeksides, vanilli, mandli ja sidruni dessertides annab apelsiniõie vesi head maitset. Koostisosad:…
Gochujang punase pipra pasta on traditsiooniline Korea maitseaine, mida kasutatakse suppidele ja jjigae hautistele rikkaliku vürtsikuse toomiseks või tavalisele riisile elevuse lisamiseks. Sügavpunane gochujang pasta on kimchi-sarnase maitsega. Sobib suppidesse, hautistesse,…
Traditsiooniline veini- ja pipra worcestershire kaste on valmistatud äädikast, vürtsidest, sherrist ja piprast, hea magushapukas kaste lihtsaks toitude maitsestamiseks. Kasutamine marinaadides, suppides, kastmetes, wokiroogades, hautistes ning mõnedes kokteilides. Enne kasutamist…
Õhline, kerge ja helbeline paneerimisjahu Panko. Hea asendus peenele riivsaia purule. Panko sobib paneerimiseks nii köögiviljadele, mereandidele kui lihale. Kasutamine: Piserda pankole pisut vett, maitsesta krevetid(vms), kata krevetid nisujahuga, kasta…
Tšillimoos Koostisosad: hispaania pipar (86%), sool (12,5%), äädikhape, konservant: naatriumbensonaat. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 197kJ/ 47cal Rasv 1,2g millest küllastunud rasvhapped 0,3g Süsivesikud 5,6g millest suhkur 3,3g Valk 1,8g Sool…
Wokiroogadesse ja suppidesse sobivad Mi goreng kiirnuudlid. “Mi Goreng” tähendab indoneesia keeles praetud nuudlid. Serveeritakse maitsestatult, sojakastme ja vürtsiõliga segatult. Koostisosad: Nuudlid: NISUjahu 67%, rafineeritud palmiõli (sisaldab antioksüdanti E319), sool,…
Naatriumalginaat saadakse erinevat tüüpi vetikatest (Fucus, Laminaria, Macrocrystis…). Sellel on eripära moodustada geeli kaltsiumi (või teiste hüdrokolloidide) koosmõjul ning vajab hüdreerimiseks ka osa vett. Kasutamine: Otsese sfääristamise jaoks segage soovitud…
Vürtsisegu piparkookidele või mujale küpsetistesse. Kulunorm: 15-20g 1kg kohta. Koostisosad: kaneel, koriander, vürts, apelsinikoored, nelk….