Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Panang karripasta loomalihale
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)