Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Tarrendaine / paksendaja
Punane karripasta (4 portsjonit)
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Mustad sinepiseemned
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Tuline karripulber
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Mahedamaitseline karripulber
Panang karripasta loomalihale
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Eestimaine lepasuitsu sool.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Jahvatatud koriander
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Küüslaugupulber
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Taimne tarrendaja.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.