Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Tarrendaine / paksendaja
Taimne tarrendaja.
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.