Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Eestimaine lepasuitsu sool.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks