Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Taimne tarrendaja.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Mahedamaitseline karripulber
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Tuline karripulber
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.