Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.