Sina vali kaup ja esita tellimus
Meie kinnitame tellimuse ja saadame arve
Sina maksad arve
Meie paneme kauba teele
Orgaaniliselt kasvatatud Jaapani matcha tee. Matcha saadakse roheliste teelehtede jahvatamisel, seega teena juuakse ära lahustunud teelehed, mis tavalist teed tehes järele jäävad. Koostisosad: orgaanilise rohelise tee pulber. Valmistamine: 2 tl…
Azuki oad e punased mungoad konservis. Azuki ube kasutatakse nii soolaste kui magusate roogade juurde. Jaapanis näiteks palju magustoitude juures: magusa oa supp (tapioki pärlitega), azuki oa täidisega riisipallid jpm….
Chia seemned on pisikesed krõmpsud seemned õlisalvei taimelt ning nad on leidnud koha mitmete toitude valmistamisel. Chia seemnetel endil iseloomulik maitse puudub ning neid on hea lisada toidu rikastamiseks väga…
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta. Tom Kha retsept (4 portsjonit): Lase keema purk (250ml) kookospiima. Lisa 300g hakitud kanaliha, 150g viilutatud seeni ja 3spl (50g) Tom Kha pastat. Keeda,…
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta. Retsept kreveti Tom Yum (4-le): Lase keema 1l vett, lisa 30g Tom Yum pastat. Lisa krevette ja seeni. Maitsesta kalakasteme või soola ja sidrunimahlaga….
Peened kandilised Ramen nuudlid salatite, woki roogade või suppide valmistamiseks. Ramen on jaapani päritolu toit, mille puhul hiinapärased nisunuudlid serveeritakse liha (või vahel kala) puljongis ning maitsestatakse sojakastme või misoga….
Valge basmati riis. Keetes riisi vastavalt allpool toodud juhendile saate aromaatse riisiroa. Keetmine: Pese jooksva vee all 250g basmati riisi ning seejärel leota 20 min. Keeda 1,2l vett, lisa suts…
Basmati riis, mis on tuntud kui pikateraline, aromaatne ja pähklise maitsega riisisort, pärineb Himaalaja jalamilt. Pruun basmati riis on oma olemuselt toitainerikkam kui valge ning vajab keetmiseks pikemat aega (40-45…
Unikaalse maitsebuketiga intensiivse maitsega ürt – tunda võib ühteaegu magusat aniisi ja lagritsat ning segu mentoolist, eukalüptist ja mündist. Sobib hästi seenetoitude, hautiste, kala, tomati, linnuliha- ja munaroogadega, lisatakse hapukoore-…
Lucky Me brandi tšilli-sidruni maitselisega kiirnuudlid. Koostisosad: Nuudlid: NISUjahu, köögiviljaõli (palmiõli, rohelise tee ekstrakt), sool, happesuse regulaatorid: E500, E501, stabilisaator: E412, emulgaator: E452. Maitseainesegu: kookosõli, SOJAkaste (vesi, SOJAoad, sool, säilitusaine…
Vürtsikas masala ja tšilli kaste sobib ideaalselt Aasia toitudega. Samuti dipikastmeks, krõpsudega, krevettidega, kana-liha kõrvale, marinaadide maitsestamiseks, burgeritele, pitsadele, võileibadele, wrappidesse, valik kasutamiseks on ääretult lai! Koostisosad: vesi, suhkur, tšilli…
Tandoori Masala vürtsisegu. Tandoori marinaad 1kg kana-, lamba- või loomalihale: Sega 80g maitsestamata jogurti hulka 9g Tandoori Masala’t, 8,5g õli. Sega ühtlaseks ning marineeri selles liha 2-3 tundi. Koostisosad: koriander,…
Spirulina on mikroskoopiline mageveevetikas. 100% puhas spirulina pulber. Spirulina pulber sobib kasutamiseks segatuna mahla, smuuti või jogurtiga 1spl. Võib lisada püreesuppidesse, kastmetesse ja salatikastmetele….
Mustad praetud oad on üks toode, mis Mehhiko söögilaual peaks alati olema. Võib süüa põhiroana kui ka lisandiks teiste toitude kõrvale. Vala kogu sisu potti ja küpseta 5 minutit madala…
Rohelise tee pulber – Matcha. Matcha saadakse roheliste teelehtede jahvatamisel. Seega teena juuakse ära kuumas vees lahustunud teelehed, mis tavalist teed tehes järele jäävad. Valmistamine: 2 tl matcha pulbrit lahustada…
Hmeli-suneli on mitmete kuivatatud ürtide segu. Traditsiooniliselt kasutatakse hmeli sunelit Gruusia köögis, nt hautatud lambaliha juures, samuti kastmete juures, kus esinevad nii vürtsine kui ka hapukas-magus maitse. Hmeli-suneli sobib hästi…