Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
Tuline karripulber
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Vürtsisegu kikerhernestele.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Panang karripasta loomalihale
Hapukas, mahe ja pisut tuimestava efektiga unikaalne vürts.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Mahedamaitseline karripulber
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).