Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.