Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Mahedamaitseline karripulber
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Hapukas-magus vürtsikas kimchi kaste.
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Taimne tarrendaja.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)