Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Tuline karripulber
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Roheline toiduvärv, pulber
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.