Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Panang karripasta loomalihale
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Tarrendaine / paksendaja
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Kvaliteetsed safraniniidid.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Mustad sinepiseemned
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks