Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Punane karripasta (4 portsjonit)