Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Taimne tarrendaja.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Tarrendaine / paksendaja
Vürtsisegu kikerhernestele.