Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Jahvatatud koriander
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Panang karripasta loomalihale
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.