Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Taimne tarrendaja.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Tarrendaine / paksendaja
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Mahedamaitseline karripulber
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale