Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Küüslaugupulber
Jahvatatud koriander
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Taimne tarrendaja.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)