Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Soba Jaapani nuudlid.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Punased kidney oad
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Poolitatud kikerherned.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.