Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Punased kidney oad
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kasuta piima / koore asemel
Kiirnuudlid Mi Goreng
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Poolitatud kikerherned.