Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Punased kidney oad
Poolitatud kikerherned.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Soba Jaapani nuudlid.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria