Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kasuta piima / koore asemel
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Punased kidney oad
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!