Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kasuta piima / koore asemel
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Vürtsikamad Mee Goreng Nuudlid
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.