Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Panang karripasta loomalihale
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
India magus preparaat, mis on traditsiooniliselt valmistatud aurutatud, nisujahuga segatud, praetud ja suhkrusiirupis leotatud piimast.
Taimne tarrendaja.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.