Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Mahedamaitseline karripulber
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.