Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Panang karripasta loomalihale
Taimne tarrendaja.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Kvaliteetsed safraniniidid.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Mahedamaitseline karripulber
Ajowan ehk karusköömned – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Mustad sinepiseemned