Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Must sool e. rafineerimata mineraalsool
Taimne tarrendaja.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.