Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Taimne alternatiiv vahukoorele.
Küüslagupüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Röstsaiale, soolastele ja magusatele küpsetistele, wokiroogadesse
Ingveripüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Meie Habanero maksavorsti toodab spetsiaalne lihunik ainult tšillitoidu jaoks
Woki roogadesse, riisile, suppidele
Koostis: mangod (57%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (7%) (paprika, tšilli 2,5%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape, purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber).
Tummine seesamiseemne pasta seesamiseemnetest.
Poppadum läätsekrõpsud
Pappadumid on valmistatud urdajahust (teatud tüüpi oad) ja neid serveeritakse tavaliselt India roogade lisandina. See lame koorega leib sobib hästi Chutney või karriroogade kõrvale. Sellele variandile on lisatud vürtsköömneid (jeera), mis annab sellele vürtsika maitse. Nende pappadumite valmistamine toimub mikrolaineahjus. Umbes 30 sekundi pärast on nad valmis!
Koostisained Uraadijahu (vigna mungo) 77%, vesi, sool, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, köömned 2%, maisiõli, asafoetida.
Energia 1252 kJ Energiat 299 kcal Rasv 0,8 g millest küllastunud 0,3 g Süsivesikud 51,1 g Kiudained 5,1 g Valgud 19,4 g Sool 6,2 g
Vürtsikad ingverimaitselised kommid
Sobib toitude maitsestamiseks ja magustoidule lisandiks
Koostis: laim (61%), rapsiõli, sool, jahvatatud vürtsid (6%) (paprika, tšilli 2%, vürtsid), happeregulaator (äädikhape), purustatud SINEPIseemned, purustatud lambaläätse seemned, SINEPIpulber.
Koostisosad: Vesi, kookoskreem, seened, tom yum pasta (sidrunhein, tšillipasta (sojaoad, šalottsibul, tšilli, suhkur, sool), SOJAõli, galangal, sool, sidrunhape E330, kahvrilaim), suhkur, galangal, sidrunhein, sool, tšilli, seller, laimilehed. Eemalda galangal ja sidrunhein enne serveerimist.
Jalapeno viilud.
Nisuküpsis eesti- ja inglise keelse õnnesõnumiga.
Sobib toitude maitsestamiseks ja lisandiks magustoidule