Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Roheline toiduvärv, pulber
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsisegu kikerhernestele.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Panang karripasta loomalihale
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.