Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Punane karripasta (4 portsjonit)
Eestimaine lepasuitsu sool.
Küüslaugupulber
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Vürtsipasta Indoneesia praetud riisile (mahe)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa