Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Panang karripasta loomalihale
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Vietnami Pho nuudlisupi vürtsipasta (3 portsjonit)
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.