Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Kuivatatud peenestatud tšillikaunad.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega.
Roheline toiduvärv, pulber
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Kaltsiumkloriidi ühend E509
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Eestimaine lepasuitsu sool.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsisegu kikerhernestele.
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Küüslaugupulber
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Sobib hästi vanilli, koore ja šokolaadiga.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Mustad sinepiseemned
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Aromaatne ja intensiivne maitseaine trühvliga.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
Ehtne vanill on magustoitude, küpsetiste ja jäätise valmistamisel asendamatu. Sobib hästi ka kala, mereandide ja valge lihaga.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Tuline karripulber
Tonka ubadel on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga.
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Soolatud ja hapendatud köögiviljasalatite valmistamise vürtsisegu